Vetfood

Vetfood OSTEOARTHRISTOP PLUSVetfood OSTEOARTHRISTOP PLUS

Vetfood OSTEOARTHRISTOP PLUS

Biztosítja az izületi porcok megfelelő fejlődését
  • Ajánljuk: Kutyáknak, macskáknak

Készleten

6 050 Ft-tól
30 kapszula
90 kapszula

Termékismertető

Az Osteoarthristop Plusz biztosítja az izületi porcok megfelelő fejlődését és kiegészítő kezeléséként javítja az oszteotrofikus izületi gyulladás okozta izületi problémákkal járó csökkent mozgásképességet. Kiegészítő kezelésként használható más izületi károsodás, pl. fejlődési rendellenességek esetén. A porcok legfőbb összetevői a glükozamin és a kondroitin, amelyek elősegítik az izületek regenerációját és megelőzik a mozgás okozta porckopást. A termék továbbá hialuronsavval dúsított, amely az izületi folyadék egyik összetevője, és metil-szulfonillal (MSM), amely az izület ujjáépüléséhez szükséges szerves szulfát forrása. Az Osteoarthristop Plus izületi problémákal küzdő kutyáknak és macskáknak szánt készítmény – mind fiatal, mind növésben lévő és idősebb, osztreoarthritiszben szenvedő egyedek számára. A termék étrend kiegészítőként is használatható, a hozzáadott baromfifehérje izolátum javítja a termék ízét.

 

Adagolás, alkalmazás módja:

Táplálékkal együtt adandó ajánlott napi mennyiség: Macskák számára: napi egy kapszula. Kutyák: 10 ttkg (testtömegkg) alatt: 1 kapszula. 10-25 ttkg: 2 kapszula. 25 ttkg-nál nagyobb kutyák esetén: 3 kapszula. Használata  előtt kérje ki állatorvosa véleményét!  Amennyiben a kapszula beadása nehézségbe ütközik, javasolt annak kinyitása és tartalmának közvetlenül az ételre szórása. Száraz táp etetése esetén a jó tapadás és a teljes felszívódás érdekében ajánlott a táp megnedvesítése.

Termékjellemző

Glükozamin-szulfát (68%), sertés és szarvasmarha-zselatin, kondroitin-szulfát (7,2%), MSM (4%), magnézium-sztearát, hidrolizált baromfi fehérje.

 

Analitikai összetevők:

Nyersfehérje 34% Nyersrost 0.1% Nyers zsírok és olajok 0.1% Nyers hamu 22% Nedvességtartalom max. 8% Kén 1,4%

 

Adalékanyagok (1kg tartalmaz):

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok -  1 kapszula/1 kg: C-vitamin (aszkorbinsav) 25 mg/20 g; hialuronsav 10 mg/8 g; mangán (aminosav kelát) 1,5 mg/1,2 g. Érzékszervi tulajdonságokat javító adalékanyagok: titán-dioxid.

KAPCSOLODÓ TERMÉKEK

ARION Health & Care Joint & Mobility
3 kg
12 kg